WOLFCARIUS-BEDRIJF-113    WOLFCARIUS-BEDRIJF-165    WOLFCARIUS-BEDRIJF-142    conference

Startpagina

Facebook
Twitter

fotoappels

BESTEL UW FRUIT ONLINE !

Klik hier of op het logo van beedrop !

Fruit Online

Welkom bij Fruitbedrijf Wolfcarius te Markegem. Wij zijn een familiebedrijf dat appelen en peren produceert en verhandelt. Door een optimale opvolging van onze boomgaarden, bewaring en sortering zorgen wij ervoor dat we reeds 3 generaties lang kwalitatief fruit leveren aan al onze klanten.

Het fruitteeltbedrijf, gerund door de broers Stephan en Yves, heeft twee vestigingen: Markegem en Gottem. Beide locaties beschikken over moderne frigoruimtes, om de 4000 ton eigen productie onder de beste omstandigheden te bewaren. De sortering, handel en administratie gebeurt van op de bedrijfszetel te Markegem.

Momenteel telt ons bedrijf 90 ha boomgaard. 40% appelen en 60% peren. De boomgaarden liggen verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Onze 2 hoofdrassen zijn Conference en Jonagold.

Daarnaast zijn er nog twee winkels, te Markegem en Harelbeke, waar naast onze eigen appelen en peren, het volledige gamma aan verse groenten en fruit wordt aangeboden aan particulieren.

Jobs

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en geëngageerde mensen. Heeft u interesse om eventueel bij ons aan de slag te gaan als sorteerder of fruitplukker, stuur ons een kopie van je paspoort met je contactgegevens. Klik hier voor contact.

 

collage2

Fotopagina

Klik op de afbeeldingen op de rechterkant en breng zo een bezoekje aan onze fotopagina.

Jonagolddoyenne